Tips en tricks - hoe werkt de Festivaldop?

Soms heb je wel eens een flesje wat iets groter is, of je hebt gewoon net wat teveel biertjes op waardoor je de Festivaldop wat lastiger op je fles krijgt. Wist je dat er een superhandige manier is om jouw waterflesje af te sluiten met de Festivaldop? We leggen het je uit:

Stap 1 | Druk de Festivaldop binnenstebuiten       

Stap 2 | Pas de binnenste rand over de fles               

Stap 3 | Druk de Festivaldop voorzichtig over de fles

En zo sluit je jouw fles stevig af. Simpel, toch?

Voor €13,95 euro heb jij de Festivaldop in huis. De festival dop wordt geleverd met 18db premium oordoppen zodat je optimaal van de muziek kan genieten. Daarnaast krijg je een universele festival dop die op de meest voorkomende flessen past. Bespaar bakken met geld met deze must have gadget!

Ben je meer visueel ingesteld? In deze video laten we je nog een keer zien hoe het werkt:

Oordoppen en gehoorbescherming

Je hoort het regelmatig. Verhalen over mensen die na een feestje een irritante piep of ruis in hun oren hebben die maar niet weggaat. Als je regelmatig naar festivals gaat, heb je zelf misschien ook al eens gehad dat je ‘s nachts in je bed lag en een hoge piep hoorde. Vaak gaat dit vanzelf weg, maar als je veel gaat stappen of naar festivals gaat, kan het op een gegeven moment ook blijvend worden. Door oordoppen te dragen voorkom je dat. Zo kun je nog lange tijd zonder zorgen van de leukste feestjes en festivals blijven genieten.

Oordoppen in gebruik
oordoppen in actie