Tips en tricks - hoe werkt de Festivaldop?

Soms heb je wel eens een flesje wat iets groter is, of je hebt gewoon net wat teveel biertjes op waardoor je de Festivaldop wat lastiger op je fles krijgt. Wist je dat er een superhandige manier is om jouw waterflesje af te sluiten met de Festivaldop? We leggen het je uit:

Stap 1 | Druk de Festivaldop binnenstebuiten       

Stap 2 | Pas de binnenste rand over de fles               

Stap 3 | Druk de Festivaldop voorzichtig over de fles

En zo sluit je jouw fles stevig af. Simpel, toch?

Voor €13,95 euro heb jij de Festivaldop in huis. De festival dop wordt geleverd met 18db premium oordoppen zodat je optimaal van de muziek kan genieten. Daarnaast krijg je een universele festival dop die op de meest voorkomende flessen past. Bespaar bakken met geld met deze must have gadget!

Ben je meer visueel ingesteld? In deze video laten we je nog een keer zien hoe het werkt:

Het flexibele gedeelte van de Festivaldop sluit je flesje op twee plekken af. De eerste ring sluit de fles af aan de opening. De andere ring sluit de fles ook nog af langs de hals. Zo voorkom je dat je flesje gaat lekken terwijl jij losgaat op een feestje.

De Festivaldop is gemaakt van een flexibel materiaal en past daardoor op de meestvoorkomende flessen. Scroll naar beneden voor een lijst met alle soorten flesjes waar de universele dop op past. Ook niet onbelangrijk om te weten: we maken de Festivaldop van een duurzaam en foodsafe materiaal. De dop is dus 100% veilig te gebruiken en nog goed voor het milieu ook.

De Festivaldop bestaat uit drie onderdelen: een universele waterdopoordoppen én een opbergruimte. Laten we het even over dat laatste hebben. De opbergruimte heeft een handige schroefdraad, waar je de universele waterdop stevig op kunt schroeven. Daarnaast hebben we er een sleutelhanger van gemaakt. Hierdoor heb jij je Festivaldop altijd bij als je hem nodig hebt.

We leveren de Festivaldop met 18db Thunderplugs oordoppen. Deze helpen om je oren goed te beschermen en maximaal te genieten van muziek. Leuk feitje: de oordoppen zijn door Kassa getest en kwamen als beste uit de test.

Je kunt de Festivaldop gebruiken voor bijna alle soorten flesjes die op Festivals worden verkocht. De waterdop past op de volgende merken en soorten flesjes:

  • Sourcy blauw 0,5l
  • Sourcy rood 0,5l
  • Chaudfontaine blauw 0,5l
  • Chaudfontaine rood 0,5l
  • Chaudfontaine blauw 0,33l
  • Spa blauw 0,5l
  • Spa rood 0,5l
  • Coca Cola/Fanta/Cassis 0,5l
  • Crystal clear 0,5l

Oordoppen en gehoorbescherming

Je hoort het regelmatig. Verhalen over mensen die na een feestje een irritante piep of ruis in hun oren hebben die maar niet weggaat. Als je regelmatig naar festivals gaat, heb je zelf misschien ook al eens gehad dat je ‘s nachts in je bed lag en een hoge piep hoorde. Vaak gaat dit vanzelf weg, maar als je veel gaat stappen of naar festivals gaat, kan het op een gegeven moment ook blijvend worden. Door oordoppen te dragen voorkom je dat. Zo kun je nog lange tijd zonder zorgen van de leukste feestjes en festivals blijven genieten.

Oordoppen in gebruik
oordoppen in actie