Jouw essentiële accessoire voor elk feestje

Gewapend met de Festivaldop ben jij klaar voor elk feest. De Festivaldop bestaat uit drie delen: Thunderplugs oordoppen, een universele waterdop en dit gecombineerd tot één handige sleutelhanger. Door je oren te beschermen tegen harde muziek en goed gehydrateerd te blijven geniet je op de best mogelijke manier van elk festival. En is je feestje afgelopen? Dan hang je de oordoppen en dop weer gewoon aan je sleutelhanger, klaar voor het volgende festival.

Voor €13,95 euro heb jij de Festivaldop in huis. De festival dop wordt geleverd met 18db premium oordoppen zodat je optimaal van de muziek kan genieten. Daarnaast krijg je een universele festival dop die op de meest voorkomende flessen past. Bespaar bakken met geld met deze must have gadget!

Goed voor het milieu én je portemonnee

Festivaldop in gebruik op fles

Met een Festivaldop geniet jij zorgeloos van elk feestje. Maar wist je dat de Festivaldop je ook veel geld kan besparen? Ga maar eens na hoeveel water je normaal drinkt tijdens een warme festivaldag. Met je Festivaldop op zak hoef je voortaan nog maar één flesje te kopen. Deze kun je de rest van de dag gewoon blijven hervullen. Dat zie je terug in je portemonnee en is ook nog eens goed voor het milieu.

Bestel nu jouw Festivaldop