Last van een piep in mijn oren, daar begon het mee. Enkele maanden later bleek ook nog dat een vriend permanente hoorschade had. Er waren oordoppen op de markt, maar wij van Festivaldop vonden dat dit beter kon.
 
Waterflesjes zonder dop, wat een onzin. Op een zomerse dag wil je op je festival gewoon je flesje kunnen vullen met water. Universele doppen waren er al, wederom waren wij van mening dat dit beter kon.
 
Waarom niet beide producten combineren tot één compacte sleutelhanger? De oplossing voor deze problemen hoeft ook niet belachelijk duur te zijn met bijkomende verzend- en transactiekosten.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. Voor elk verkochte Festivaldop doneren we 20 cent aan ‘100%voorhetgoededoel’. Met €150 euro kunnen we al een nieuwe waterput in Cambodja bouwen. Daarnaast werken we samen met stichting BONT. We zorgen samen voor dagbesteding van minder valide jongeren. Tenslotte worden onze Festivaldoppen gemaakt van duurzaam materiaal. 

Koop de Festivaldop voor maar €14,- en help ons met het bouwen van meerdere waterputten in Cambodja!
Totaal pakket festival dop inclusief oordoppen en universele waterdop

Yorick van de Riet

Co-founder
Met een bedrijfskundige achtergrond en enkele jaren ervaring in ondernemen zorgt Yorick voor de dagelijkse gang van zaken. email: yorickvanderiet@festivaldop.com

Ivar van de Riet

Co-founder
Door meerdere jaren mee te draaien in het bedrijfsleven heeft Ivar de nodige ervaring opgedaan. Daarom geeft Ivar in elke lastige situatie passend advies en springt bij waar nodig is.
email: ivarvanderiet@festivaldop.com

Peter Veenvliet

Marketing
Met een studie marketing management & jaren werkervaring in de marketing adviseert en helpt Peter ons met onze social media marketing.